Een nieuwjaarsgroet van Hout Eerlijk Weert

RedactieGeen categorie

Hout Eerlijk Weert heeft in 2022 weer met veel plezier en zorg gewerkt aan een mooi product. Voor veel klanten hebben wij met plezier en met ons sociaal karakter gezorgd voor eerlijk haardhout. Wij doen het hier samen! Samen met de collega’s van de dagbesteding zorgen wij voor eerlijk haardhout, altijd droog en direct te stoken, één kuub is één kuub, en de inkoop altijd uit de regio. Maar ook mooie producten worden er inmiddels gemaakt en verkocht, tafeltjes, lampjes en zoveel meer.

Maar, 2022 is ook een jaar gebleken van stijgende prijzen en een enorme vraag naar haardhout. Veel nieuwe klanten en veel aanvragen. Helaas hebben wij niet iedereen kunnen bedienen. Wij zullen, kunnen en willen met onze dagbesteding ook nooit deze vraag kunnen gaan beantwoorden. De hoofdtaak is onze dagbesteding en dat zal het ook blijven. (We hebben nog plek in de dagbesteding op de ochtend van: maandag, woensdag en vrijdag!!!)

Middels dit nieuwsbericht willen wij alle klanten bedanken die het afgelopen jaar ons sociale karakter, onze dagbesteding hebben weten te waarderen! Wij hebben inmiddels ons verkoopbeleid hierop aangepast. Commerciële bedrijven zijn er genoeg, een Hout Eerlijk Weert is er maar één!

Inmiddels zijn we volop bezig met het stookseizoen 2023-2024. Maar ook voor ons is het na deze week vakantie. Genieten van de mensen die ons dierbaar zijn, oud, jong, vrienden en familie.

Wij wensen alle leuke mensen een gezond, lief, leuk en mooi 2023.

Namens het team van Hout Eerlijk Weert / John van Lierop